Direct spre continut
Ministerul Afacerilor Externe al Finlandei

Despre site - Ambasada Finlandei la Bucureşti

AMBASADA FINLANDEI la Bucureşti

Ambasada Finlandei
Strada Atena 2 bis, Bucuresti 011832, Romania
Tel. +40-21-230 7504
E-Mail sanomat.buk@formin.fi
Română | English | Suomi | Svenska
Caracter normalCaracter mai mare
 

Despre site

Finland.ro este un canal de informaţii şi servicii pus la dispoziţie de Ambasada Finlandei la Bucureşti şi Ministerul Afacerilor Externe. Serviciile web sunt furnizate în limba finlandeză şi engleză. Informaţiile de bază sunt de asemenea furnizate şi în suedeză.

Ştirile Front page conţin principalele titluri ale celor mai recente articole referitoare la activitatea Ambasadei Finlandei la Bucureşti sau a Ministerului afacerilor Externe. Ştirile Ministerului Afacerilor Externe de pe Front page se deschid cu principalele articole publicate de către administraţia afacerilor externe finlandeze.

Actualitati conţine ştirile sau articolele privitoare la activităţile Ambasadei Finlandei la Bucureşti.

Secţiunea Ambassada furnizează informaţii despre Ambasadă, obiectivele, personalul şi istoricul ei.

Secţiunea Servicii furnizează informaţii detaliate despre serviciile consulare şi problemele imigrării. Despre Finlanda conţine informaţii despre Finlanda.

Contacte utile este secţiunea cu contactele utile pentru obţinerea de informaţii despre Finlanda.

Cu chestionarul Opinia ta ne poţi trimite intrebări referitoare la acest web site.

Coordonate ambassada conţine detaliile pentru contactarea Ambasadei Finlandei, a cancelariei, programul de lucru cu publicul precum şi modalităţile de contactare a consulatelor onorifice din România .

Utilizarea paginii

În partea superioară a paginii , veţi găsi butoanele de schimbare a limbii (finlandeză/engleză/suedeză), dar şi butoanele de mărire a fontului textului sau aducerea lui la normal, precum şi câmpul de cautare.

Versiunile Suedeză şi Engleză operează cu o interfaţă diferita pentru utilizator. În funcţie de conţinutul individual al paginilor, apare menţiunea despre disponibilitatea informaţiilor respective în celelalte versiuni.

Funcţia de căutare are la bază utilizarea textului liber ales, ca punct de pornire. Funcţia de căutare are ca opţiune reducerea domeniului de căutare prin truncherea cuvintelor folosind simbolul * precum si cuvinte de legatura AND sai OR. Evaluarea rezultatelor căutării este bazată pe

  • Frecvenţa cu care cuvântul căutat se gaseşte în sistemul de date;
  • Frecvenţa cu care cuvântul căutat se gaseşte în documentul respectiv.

În partea dreaptă a fiecărei pagini, apare informaţia despre posibilitatea existenţei materialului respectiv şi în celelalte limbi straine folosite de site. Link-urile se găsesc împărţite în trei grupe: Also on this site (De semenea în acest site), Related topics on other Foreign Service websites (Topici corespunzătoare celorlalte versiuni de traducere), and Related websites (Website corespunzător).

Programe Speciale

Toate materialele de la secţiunea Current affairs pot fi monitorizate cu RSS (Really Simple Syndication/Rich Site Summary). Utilizatorii pot subscrie pentru primirea permanentă a ştirilor la zi precum şi notificări despre imformaţii de ultimă oră. Acest lucru reduce necesitatea utilizatorului de a vizita constant pagina de web şi în acelaşi timp de a fi la curent cu noutăţile site-ului. RSS apare marcat cu o iconiţă RSS RSS.

RSS are nevoie de un program de citire care poate fi încărcat gratis din Internet. Instrucţiunile referitoare la folosirea RSSsunt disponibile de exemplu la,

Politica dreptului de autor

Dreptul de autor pentru texte, imagini, si webcasts publicate in acest site aparţin Ambasadei Finlandei sau altor părţi menţionate în legătură cu publicarea materialului respectiv. De exemplu, dreptul de autor pentru fotografii poate aparţine altora, dar Ambasada are un acoprd cu aceştia de a le folosi în site-ul său.

Textele pot fi citate atâta timp cât este indicată sursa. Alte tipuri de material pot fi aprobate de către Ambasada Finlandei separat. Fotografiile individuale sunt categoric interzis a fi folosite.

Respectarea intimităţii

Informaţiile personale identificabile ale utilizatorilor acestui web nu sunt colectate. Nu avem nevoie de detaliile de contact ale utilizatorilor în alte scopuri decât în acela de a răspunde la întrebările lor din questionarul de feedback.

Răspundere

Ambasada Finlandei la Bucureşti îşi asumă răspunderea conţinutului acestui site care va fi actualizat atunci când este nevoie. Ambasada nu-şi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea informaţiilor furnizate prin link-uri către alte site-uri care nu sunt în administraţia sa.

Alte informaţii

Serviciul Finland.ro este menţinut de către Ambasada Finlandei la Bucureşti împreună cu Unitatea de Comunicaţii Web din cadrul Departamentului pentru Comunicare Publică şi Cultură a Ministerului.

 

Tipareste aceasta pagina

Acest document

Actualizat 26.08.2008


© Ambasada Finlandei la Bucureşti | Despre site | Coordonate ambasada